Prefer varianta cu foi de placinta, pentru ca are mai putine calorii si nu trebuie pre-copt ca in cazul aluatului.

Dureaza cam 15 minute, daca cuptorul este pre-incalzit.

Umplutura:

  • 1 punga de spanac decongelat 400g. Se pune la scurs intr-o sita.
  • 200g telemea de capra, maruntita, pasata, cum va place.
  • 10 rosii uscate, tocate cubulete.
  • 1 ou.

Amestecati cele de mai sus intr-un bol.

Intr-o tava, asezati o foaie de placinta, pe care pulverizati ulei de masline extra virgin. Recomand un recipient spray. Ajuta sa nu puneti foarte mult ulei atunci cand faceti o omleta sau o salata. Mai asezati o foaie, pe care pulverizati putin ulei.

Turnati umplutura peste. Apoi inca 2 foi deasupra. 15 minute la cuptor.

Ungeti pe deasupra cu un ou batut, radeti putin cheddar si dati inca 5 minute la cuptor.

Sanatos, rapid, super gustos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »