Lasagna cu spanac si telemea de capra

Home / Blog / Lasagna cu spanac si telemea de capra

O varianta rapida, usor dietetica….fara sosul bechamel, of course:))!!

Intr-o tigaie, incingeti o lingura de ulei de cocos. Agaugati o ceapa mica si usturoi deshidratat ( este mai putin iritant), apoi spanacul congelat sau crud. Eu il prefer pe cel congelat, este mai compact. Se mai adauga 2 rosii medii, taiate cubulete. Se gatesc pana la evaporarea completa a sucului rezultat de la legume.

Foile de lasagna, se fierb la foc maxim, intr-o oala incapatoare. Unele foi nu necesita fierbere, merg direct la cuptor. Insa, daca le fierbeti 5 minute sunt mai usor de manevrat.

Montajul se intampla in urmatorul mod: se ia un vas ceramic, in care se aseaza alternativ foile de lasagna, spanacul gatit, feta de capra faramitata, felii de rosii, parmezan ras…apoi, urmatoarele foi.. Si tot asa. La final, se bate un ou cu parmezan si se toarna pe foile de deasupra. Se introduc in cuptorul preincalzit aproximativ 15 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »